Luk vinduet

Salgs- og leveringsbetingelser for varer bestilt på Danske Regioners okportal

Betaling
Betaling sker via hjemmesiden. Der kan betales med Dankort, e-Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, VISA og Diners Club. Kontooplysninger bliver krypteret og sendt direkte til banken via en sikker forbindelse. Beløbet hæves på bestillerens konto, når varen er afsendt.

Bestilling
Alle varer bestilles via hjemmesiden okportal.dk. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

Levering og leveringsomkostninger
Ordren ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter bestillingen modtages en e-mail med bekræftelse af ordren. Alle varer sendes med Post Danmark eller fragtmand. Leveringstiden vil normalt være inden for 5 arbejdsdage.

Leveringsområde
okportal.dk leverer kun i Danmark.

Reklamationsret
Opdages der mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, kontaktes Danske Regioners repro på e-mail publ@regioner.dk.

Returnering af varer (fortrydelsesret)
Der er 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, som der købes på okportal.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og bestilleren betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand som ved leveringen. Når varen modtages retur, vil der ske kreditering af fakturabeløb, der indsættes som tilgodehavende på den konto, hvor beløbet er trukket fra.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
For at handle på okportal.dk skal bestilleren være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Danske Regioner er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark eller fragtmand. Danske Regioner kan ikke garantere, at okportal.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Danske Regioner kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af okportal.dk, såsom problemer med internetopkobling, programmer mv.

Alder
Bestilleren skal være mindst 18 år for at købe varer på okportal.dk.

Lovvalg og værneting
Enhver tvist om handel på okportal.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.